Infoisinfo Nederland

Specsavers Hoofdkantoor Huizen
Winkel in Huizen

www.specsavers.nl/
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 035-628830?

Adres

Huizermaatweg 320-322. P.C. 1276LJ, Huizen, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Specsavers Hoofdkantoor Huizen

Oog in Huizen, Opticien in Huizen, Brillen in Huizen, Oogmeting in Huizen

Het oprichten van, deelnemen in- en het bestuur voeren over- en de financiering van andere vennootschappen en ondernemingen; het verlenen van diensten aan andere vennootschappen en ondernemingen; het verkrijgen, beheren, exploiteren en vervreemden van aandelen en effecten, roerende en onroerende zaken en andere vermogensbestanddelen; het verrichten van industriële, financiële en commerciële activiteiten Vanmorgen bij Specsavers geweest in Hilversum, niet tevreden.
Door wat schuiven van mijn werk was ik om 4 uur in de winkel (in de vestiging Uden). Een nare ervaring voor ons dus geen Specsavers meer, wat een slechte service.Op zaterdag 31 januari ben ik in Uden gevraagd door een promotieteam voor een gratis oogmeting bij Specsavers. Heb ook tegen de verkoopster gezegd van Specsavers 'u bent zeker kleurenblind'. De verkoopster zag het kleur verschil niet.
Omdat mijn ogen toe zijn aan een bril heb ik een gaatje kunnen vinden voor een oogmeting op donderdag 5 februari om 4 uur. Ik heb gezien dat de vriendelijke jongen alles genoteerd had.
Er waren nog 2 personen voor mij met een meting, daarna kon ik. Daar had ik geen tijd voor. Dat is lekker handig, om iemand de schuld te geven. Zij gaven meteen het promotieteam de schuld. Daar bleek dat mijn naam niet opgeschreven stond.
"dan zal u wel een andere korting gekregen hebben en dan geldt deze aanbieding niet". Een zeer negatieve kennismaking met Specsavers.Ik had een vraag over hoelang de actie van een tweede bril gratis was en het bleek dat wij er zeker voor in aanmerking voor kwamen. Toen had ik het gehad. Erg vriendelijk was mevrouw ook niet.
over de brillenglazen, heel erg verkleurd. Aan de betreffende dame de vraag stelde waarom wij deze optie niet hadden gekregen was haar zeer onbevredigde antwoord:.
De verkoopster vond het normaal en zag geen verschil niet te geloven, ben toen naar Pearle gegaan,daar vonden ze het inderdaad een vreemd verschil. Terwijl daar in de winkel helemaal niet over is ges
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 09:00 17:30
   Dinsdag 09:00 17:30
   Woensdag 09:00 17:30
   Donderdag 09:00 17:30
   Vrijdag 09:00 17:30
   Zaterdag Gesloten
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Specsavers Hoofdkantoor Huizen (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe